Никол Станкулова не крие, че гаджетата й винаги са били богати мъже, но категорично не позволявала на по-стари милионери мераклии да я задяват.

Тя дори заплашвала ухажорите си с мама и тате, които били полицаи, в случай че не я оставят на мира.

Синоптичката винаги давала за пример какви мъже харесва с първите си две гаджета. Единият бил синът на Ветко Арабаджиев, а вторият - на съдружника на Алексей Петров - Валентин Шотев. И двамата покривали напълно критериите й за сериозна връзка, но по ред причини отношенията им се разпаднали.

Последното гадже, с което спрягат името на хубавицата, е на доскорошния авер на Нико Тупарев - Ники Николов. Станкулова обаче отказва да коментира отношенията си с него дори и с най-близките си познати.

За сметка на това пред Съквартирантите в Къщата тя подробно разказа как млати гаджетата си. На въпроса им "Защо", тя отговори, че въпросният мъж е бил "безхарактерен". "Той ми обясняваше: "Мило, каквото кажеш, това ще правим. И аз му изсипах една чаша уиски в лицето. Много беше безхарактерен", разказа тя, пишат от lifestyle.bg.

Никол призна, че веднъж дори се е стигнало до саморазправа. "Аз си лежах на леглото и просто започнах да го удрям с токчетата си. Целият му корем стана на дупки", през смях сподели синоптичката.