Ангелът на "Викториас сикрет" Бар Рафаели призна, че от малка мечтае да има своя секс касета, но й трябват пари за да осъществи мечтата си.

Тя търси спонсори, които да й дадат 10 000 долара за техника и прочие.

"Казвам се Бар. Аз съм модел и актриса, но все още не съм осъществила най-голямата си мечта. Искам да се снимам как правя секс с някой пич и хората да ме гледат.... Моля, помогнете. Наистина съм добра в това (секса)", започва изповедта си Бар.

За всички, които дарят 10 долара, тя обещава снимка от порното с автограф. За 100 долара хората ще може да дойдат до снимачната площадка. А този, който дари хиляда долара - незамисимо дали е мъж или жена - ще участва в конкурс за неин партньор във видеото.

Офертата не е за изпускане и би било прекрасно да е истина. Само че призивът на Бар е абсолютно на майтап и е качен в сайта за пародийни клипчета Funnyordie.com.

За да внесат още повече настроение, създателите на клипчето пускат тълпа озверели кандидати за секс зад гърба на красавицата, а в края на своята изповед, се оказва, че тя е събрала не 10 хиляди, а 925 млн. долара. Кой не би изпуснал секс с ослепителната Бар.