Естрадната певица - Нели Рангелова се похвали с нова визия в предаването на ТВ7 „Комисията Павлов“, където гостува.

Певицата разкри, че готви голям концерт на 7-ми ноември, където ще покаже най-доброто от себе си.

Нели Рангелова заяви, че никога не се е правила на звезда и на по-голяма от другите.

Тя се появи в студиото видимо освежена след интервенция с ботокс, където издаде подробности за предстоящия си концерт.

„Тази година реших да направя акустичен концерт. Абсолютно всяко изпълнение ще бъде на живо, със струнен квартет, контрабас, китари, пиано”, разказа певицата пред водещия Митко Павлов.

Наскоро изпълнителката на “Мой стих” отказала две роли в сериал и филм. Причината била, че искали да я покажат абсолютно неглиже, разкрива blife.bg.

“През всичките години се опитвам да поддържам имидж на певица, която изглежда добре и стимулира всички момичета на нейната възраст да се грижат за себе си, да имат самочувствие и не мога да си позволя да вляза в образ на човек, показващ точно обратното.

Едната роля трябваше да е на жена с психически отклонения, а другата ¬ на учителка по пеене, но много тесногръда”, разказа Рангелова. Режисьорът на филма є заявил, че постъпва глупаво, но според нея е взела правилното решение.

По повод концерта си Нели не прикри самочувствието си и обяви, че отново си е поставила висока летва. „Концертите ми не са безкрайно много, но са на високо ниво. Освен всички невероятни колеги като Васил Найденов, Георги Христов, Орлин Горанов и от по-младите Миро, група ПИФ и “Мастило”, аз съм пяла в дует и с голямата Лили Иванова, което не се е случвало на всеки”, похвали се Рангелова и допълни:

“Никога не съм се правила на звезда, на интересна, да се парфюмирам, за да не дишам въздуха на околните".