Момче ще бъде първото дете на Шакира и футболиста Жерар Пике.

Само две седмици, след като споделиха новината, че чакат бебе, щастливите бъдещи родители разкриха, че детето ще бъде момче.

Пред германския телевизионен канал RTL колумбийската изпълнителка разкри: "Ще бъде момче. Този мъж (Пике) е най-хубавото нещо, което ми се е случвало през целия ми живот. А сега ще си имаме и момченце!"

Без съмнение за централния защитник на Барселона е голяма радост, че ще може да заведе детето си на стадиона и да му предаде уменията си.

Шакира обаче също има планове за детето. Тя се надява още от малък да го направи част от хуманитарните ѝ инициативи, посочва Contactmusic.com.

"Щом бебето се роди, ще го взимам с мен на благотворителни пътувания. Трябва да се научи, че може да промени света", въодушевява се певицата.

Шакира и Пике, които имат 10 години разлика във възрастта, са заедно от две години, макар че оповестиха връзката си едва миналата година.

Те го направиха в Twitter и Facebook, където пуснаха обща снимка, под която пишеше на испански "Представям ви моето слънчице".