Екс-принцесата на попа Бритни Спиърс се опита да направи грандиозно завръщане в сърцата на феновете си като съдия в X Factor.

Като ментор тя вече не е онова секси, жизнерадостно русо маце, а улегнала зряла жена.Такава я представят и в новия брой на американското издание на "ELLE". Поовяхнала, леко безлична, но все още хващаща окото, певицата позира в стайлинг от 80-те.

В интервюто към броя Бритни разказва за живота си под светлината на прожекторите, за ежедневния си стайлинг и за отношенията си с бившия си агент и настоящ годеник Джейсън Трауик. Ето и откъси от интервюто:

За клюките по неин адрес:

"Пред микрофона съм от толкова дълго време, че вече не обръщам внимание на глупостите. Отдавна престанах да се дразня на клюките, които съчиняват за мен."

За стила си на обличане:

"Обожавам дънките и тенските - аз съм момче по душа. Толкова е трудно да бъда като Ким Кардашиян например - да съм непрекъснато с грим и да имам прическа, когато излизам от вкъщи."

За връзката им с Джейсън:

Самият той разказва: "Беше един от тези моменти, при които тя върви, обръща се, заставаме лице в лице и..." "Добре скъпи", прекъсва го Бритни. -"Това беше сладко, но стига си приказвал толкова."