Джъстин Бийбър повръща по време на концерт на сцената пред погледите на сащисаните фенове.

Младежът изригна подобно на исландски гейзер и по този начин сложи смайващо начало на новото си турне в САЩ.

Случката стана по време на първия спектакъл в Аризона, когато Бийбър очевидно реши, че трябва да се нагласи порядъчно като истинска супер рок звезда.

Съвсем явно беше, че Джъстин се опитва да наподоби зверовете от „Металика”, които през далечната 1985 година направиха един от най – знаменитите си концерти „Алкохолика”.

Тогава четиримата се появиха мъртво пияни на сцената, но се доказаха като истински мъже и не допуснаха инциденти.

Конфузната ситуация за Бийбър стана, докато се опитваше да изпълни парчето Out Of Town Girl, но в един момент нещо го пресече и той едвам намери сили да се обърне с гръб към тълпата, за да не повърне направо върху собствените си почитатели.

След това с неподозирана сила търти да бяга зад кулисите, където медицинските екипи му оказаха незабавно съдействие. Още по – интересен е фактът, че гласът му продължи да звучи дори и докато повръщаше!

След секунди Джъстин Бийбър съумя да се възстанови и със сконфузена усмивка се извини на феновете като обясни, че съвсем не му е хубаво да бълва огън и жупел пред публиката. Тийн идолът обаче се доказа като професионалист и въпреки трудностите, доведе шоуто до успешен край.