Магда явно е излязла от депресията, в която бе изпаднала след раздялата си с Красьо Черния, разкри Супер 19'.

Присъстващите на светско парти се учудиха, когато блондинката се появи приведена в ред, нагласена и тунингована, пише slava.bg.

Певицата определено успя да направи впечатление, а присъстващите не престанаха да шушукат за новия й външен вид. Изпълнителката на ''Точка на пресичане'' се е отървала от невзрачния си вид отпреди месец и изглежда по-красива отвсякога.

Отслабнала, с прическа и хубав грим, Магда грабва вниманието с още нещо – наедрялата си гръд. Според клюкари във фолк средите бургазлийката е уголемила бюста си поне с още 300 кубика силикон в софийска частна клиника.

Тя е извършила интервенцията още преди месец, но сега за първи път се появява в светските среди. Според нейни аверки, изпълнителката на Пайнер вече е в упорито търсене на нов любим.

Докато екс-гаджето й Красьо Черния се забавлява в компанията на тв водеща Гери Гочева, певицата на Пайнер също е решила да не почива, а да се впусне в активен нощен живот. Именно в актуалните кръчми Магда е решена на всяка цена да срещне принца на живота си.

*Магда, 2011

Снимки: Bulphoto