Арнолд Шварценегер призна, че изневярата с домашната му помощница е била "най-глупавото нещо", което е правил по време на брака си.

Звездата от "Непобедимите" е съгласен, че е причинил голяма болка на бившата си съпруга Мария Шрайвър и на четирите им деца с извънбрачната си връзка, от която домашната помощница Милдред Беана му роди син Джоузеф. Сега момчето е на 14 години.

"Смятам, че изневярата беше най-глупавото нещо, което съм правил през цялата си връзка. Беше ужасно. Причиних страшна болка на Мария и невъобразима болка на децата", признава Арни в новия епизод на шоуто "60 минути", който ще бъде излъчен в неделя.

Бившият губернатор на Калифорния в момента представя своята автобиография `Total Recall: My Unbelievably True Life Story" ("Цялостно припомняне: Моята невероятна истинска житейска история") и разкрива, че макар Мария да не е чела книгата, му е пожелала успех.

Изневярата на Шварценегер с Милдред беше разкрита през май м. г., дни след като двамата с Мария съобщиха, че се разделят след 25-годишен брак, пише БГНЕС.