Един от най-близките хора на Черната Златка в живота е дизайнерът Вальо Кулагин.

"ШОУ" реши да го поразпита за нея, докато тя е в Къщата. Ето какво ни разказа той:

"Златка се изложи с географията, но в живота е много хитра. Аз даже малко съм й обиден, защото малко се покри покрай кастинга за ВИП брадър.

И аз ходих на среща с Тушев, разговаряхме, бях уж във финалната селекция, но после не ми се обадиха. Точно аз щях да им свърша добра работа, макар че катастрофирах и в момента съм малко обезобразен. Но защо ме е яд, че не съм там?

- Щото съм скандален, не цепя басма на никого и зная доста, за доста хора. Някои хора вече щяха да драпат по стените на оградата и да крещят за помощ, хванати за буя на Памела Андерсън. Нея добре, че я вкараха, че да видят нашите как се държат истинските звезди, а не такива като тях, дето стават смешни с егото си...Ако бях вътре, моментално щях да се заям с една Никол, да я питам, като чие гадже е вътре. Аксиния пък що се мисли за ВИП хич не ми е ясно, като не е създала и една песен последните три години със сигурност, а може и по-отдавна. Най-не ми е на място, тоя синът на Стефан Данаилов-Владко. Кой се интересува от тоя отшелник и секстант, не знам.

Златка ми е малко различна в Къщата-доста ми е лицемерна вътре. Малко си мълчи и се престорва-това не й е в характера. С Багата едва ли ще правят секс, 'щото той малко грубичко се е разделил с нея, но иначе тя винаги е казвала, че той е любовта на живота й. Може да стане интрига, ако вкарат приятелката му вътре. Тогава вече не знам...Златка може да изревнува. Вътре други мъже, такива, че да й харесат за момента няма. Тя харесва такъв типаж, да си мълчат, да имат мускули, като Багата. А такъв вътре освен него няма", коментира с тънка усмивка дизайнерът Вальо Кулагин, цитира slava.bg.