Сексапилната моделка Бориса Тютюнджиева, която помним с доста предизвикателно разголени фотографии, в последно време започна доста често да прави забележителни промени във визията си.

Започна от косата, като изостави изкуственото русо и го замени с естественото кестеняво.

Последната трансформация на провокативната моделка Бориса Тютюнджиева я представя като невинно и скромно момиче.

И макар че с основание веднага ще се намери някой да попита дали това изобщо е възможно, като се има предвид, че доста пъти сме я виждали с оскъдно облекло и предизвикателно поведение, трябва първо да видите снимките. Бориса, която видяхме гола в аматьорско видео, вече е съвсем различна. Тя изцяло промени външния си вид, като началото постави с новия цвят на косата си, пише blife.bg.

Това говори, че вероятно иска да остави имиджа на сексбомба в миналото, което едва ли ще стане толкова лесно. Желанието й вероятно ще разочарова много мъже, но е похвално, че прави усилия в тази посока.

Причината за различния подбор на тоалети се дължала на новия й имидж на брюнетка, твърдят нейни близки. Освен това красавицата вече имала и занимания извън модата - тя се изявявала и като бизнесдама. Бориса има собствена марка за обувки, която се развива доста успешно и стремглаво набира популярност.