Зрителите са любопитни какво прави гаджето на ММА боеца Багата - Любина, докато той живее в Къщата на VIP Brother и се бори за голямата награда.

Оказа се, че чаровната блондинка, която е пленила сърцето на самбиста, съвсем не се е покрила, а дори напротив.

Любина се появи заедно със сестрата на гаджето си на откриването на новия сезон на реновиран столичен клуб. След като фотографите я снимаха, тя предпочете да не се набива много на очи и се насочи навътре на заведението, където се настани заедно с компанията си.

Над 600 гости се появиха на откриването на клуба. Сред присъстващите бяха Тони Стораро, Илиян, Теодора, Таня Боева, Устата и др. Част от звездния блясък бяха още бизнесменът Христо Сираков, ''Мисис България Свят 2010'' – Галена Димова, звездите от българския X Factor Ангел и Моисей и Александра Апостолова – Сани,  Music Idol-ите Лазар Кисьов и Пламена Петрова, както и Стоян Петров.

Точно в 22:30 ч. бе дадено началото на официалната програма, с уникалното изпълнение на неустоимите красавици от Secret Garden Show. Горещите момичета отприщиха страстите и въображението на гостите със съблазнителния си танцов перформънс. Бляскавата вечер бе дирижирана от начало до край от най-обичания телевизионен образ – Део, пише bliasak.bg.