Хилари Суонк реши да се раздели с имението си в Ел Ей срещу от 9 495 млн. долара.

Явно къщата й навява лоши спомени за 5-годишна й връзка с филмовия агент Джон Камписи, с когото скъса лятото. 

Носителката на "Оскар" обяви официално любимото си имение за продажба. Палатът бил построен година преди Голямата депресия през 1928 г..

За реставрацията на сградата били положени специални грижи, а самата Хилари купи имението за 5,8 млн. долара през 2007 г. Сега ако успее да го изтъргува, ще спечели 3 695 млн.

Холивудският замък, построен в средиземноморски стил, разполага с 6 спални и още толкова самостоятелни бани и с 2 басейна – един плувен и един соленоводен. Хилари обаче преустрои и обнови напълно новия си дом с малко помощ от любимия на звездите дизайнер Марк Цеф.

От прозорците на замъка се откриват гледка към Града на ангелите от едната страна, а от другата - към Тихия океан. Актрисата оборудва къщата с киносалон, фитнес зала и стая за пушачи.

В задния си двор построи кухня на открито, камина и душове в непосредствена близост до огромния басейн.

Високоплатената актриса обаче не винаги е била толкова богата. Като дете, преди да изгрее на холивудската сцена, тя живеела в каравана.

Пристигнала в Лос Анджелис с майка си още в тинейджърските си години. Холивудската звезда купи имението, след като се омъжи за Джон Камписи.

Двамата почват да се срещат от края на 2006 г., раздялата им бе през лятото.

Сега явно  Хилари е решила, че трябва да се отърве от спомените за бившия. Според "Дейли мейл"  актрисата се е съсредоточила върху кариерата си  и най-новия филм, който снима това лято „Мери и Марта".