Пореден нож в незарасналата все още рана от раздялата с Валери Божинов заби сама на себе си Алисия. Чалга звездата си е наела за гримьорка бивша любовница на футболиста на "Верона".

От известно време топ изпълнителката на "Ара" плаща, за да я разкрасява, на сестрата на Диляна Попова - Елиза. Оказва се обаче, че освен работата певицата и гримьорката ги свързва и общ мъж.

С Елиза футболният национал изневерил на Алисия в доста сюблимен момент от съвместното им съжителство — малко след като тя го дарила с първороден наследник, донася пикантната мълва. По онова време, докато майката на сина му се възстановявала след раждането, плейбоят Божинов си търсел лесни плячки за секс игрички, сред които паднала и Елиза Попова. Авантюрата й с Валери била мимолетна и приключила скоро след една-две срещи по тъмно, пише slava.bg.

Едва ли обаче Алисия е запозната и с тази изневяра на бившия си мъж. Тя започнала да наема гримьорката наскоро, след като заради Мария престанала да посещава салона на топ гримьора Кирил Чалъков от шубе да не се засече с нея. Двете чалга диви не се понасяли заради друга своя обща бройка - вратаря Ники Михайлов.