- Памела, успяхте ли да запомните името на някой от съквартирантите в българския "ВИП брадър"?
- Да. Със сигурност запомних едно име - Влади (сина на депутата от БСП Стефан Данаилов и актрисата Ирен Кривошиева - б.р.). Прекрасен е. Пожелавам му всичко най-хубаво. Както и на всички останали в Къщата.

- Кой според вас има най-големи шансове да победи?
- Предаването в България е в самото начало и съквартирантите все още се представят в най-положителната си светлина. В Индия например, където влязох месец след като шоуто беше започнало, участниците вече се бяха разделили на групи и беше по-лесно да се даде предположение кой може да спечели. Аз пожелавам успех на всички участници в българското издание.

- Вие лично гледате ли "ВИП брадър"? Освен че сте били гост в индийското издание, сте влизали и в Къщите във Великобритания и Австралия. Къде ви беше най-забавно?
- В Америка в момента този формат не се излъчва, но пък по телевизията дават много други риалити програми, които следя. Със сигурност се забавлявах във всички предавания, в които участвах, включително и във вашето. Шоуто беше възможност за мен да посетя различни държави и да се срещна с много хора.

- Колко труден ви се стори българският език? Да кажем, по десетобалната система?
- Много е труден, но все пак успях да науча няколко думи (залива се от смях, но много уверено продължава) - баница, здравейте, обичам те.

- Според мен се справяте много добре. Успяхте ли да разберете дали българските мъже са кавалери?
- Всички в Къщата без изключение се държаха много добре с мен. Но както вече казах, най-впечатлена съм от Влади.

- Познавате ли други българи извън екипа и шоуто? Чували ли сте за Христо Стоичков или Димитър Бербатов?
- (Замисля се) Не. Но България много ми хареса. Много бих искала да видя повече от страната ви. Ако имам възможност, с удоволствие бих се върнала пак.

- Сега на мода са римейковете на култови филми и сериали. Ако ви поканят за нов сезон на "Спасители на плажа", ще приемете ли?
- Не, не бих участвала в същия сериал. "Спасители на плажа" беше хубав проект и се харесваше страшно много тогава. Но ако някой реши да го направи отново, този път няма да е с мое участие.

- Кой е партньорът на актьорската площадка, с когото сте работили най-лесно и успешно досега?
- Смятам се за голяма късметлийка, благословена съм за начина, по който се разви животът ми до този момент. Снимала съм с прекрасни актьори, но няма да е честно да отлича някого специално сред тях.

- Коя част от тялото си харесвате най-много?
- В момента харесвам много краката си (смее се).

- Краката?
- Да, защото не спирам да тренирам и съм в страхотна форма.

- Каква всъщност е тайната на перфектната ви фигура? Вие сте жена, която продължава да е в сънищата на хиляди мъже в България и стотици хиляди по света.
- Не бих казала, че има някаква тайна. Много танцувам и внимавам как се храня. Спортувам с двете си деца, когато намеря време.

- Фитнес?
- О, не, не съм почитателка на фитнеса.

- Ако можехте да избирате, бихте ли се преродили пак в жена?
- Естествено.

- У нас не сте много популярна като екоактивистка, но истината е, че по света сте изключително известна и в това амплоа. В България проблемът с бездомните кучета е много голям. Според вас какво е цивилизованото решение на проблема?
- Да, така е, занимавам се активно с различни екологични проблеми. Много обичам животните и подкрепям много инициативи, свързани с тях. Най-важното е решението на проблема да е цивилизовано, както казахте.

- Вие сте един от най-известните световни секс символи. Кой е вашият?
- Много са. Но ако имате възможност, гледайте партньора ми в "Денсинг Старс".

- България е сравнително бедна страна и вероятно затова, преди да дойдете в София, във фейсбук се появиха негативни коментари, че с хонорара за вашето участие могат да се излекуват много деца, за които тук няма пари. Вие бихте ли дали спечелените средства за благотворителност, или смятате, че сте си ги заработили честно?
- Занимавам се с много благотворителни каузи. На това се опитвам да науча и синовете си - важно е да се помага!

Източник: trud.bg