След тридневното си гостуване в нашия ВИП Брадър, американската шоугърла Памела Андерсън сигурно вече съжалява, че си е тръгнала толкова бързо.

“Спасителката на плажа” си тръгна спешно с мотива, че трябва да участва в американското шоу “Денгинг старс”, но там тя удари на камък и бе първата изгонена.

Памела Андерсън регистрира супер провал в танцувалното риалити в САЩ, пише БЛИЦ.

Тя толкова бързаше, за да вземе участие в него и уверяваше колко е добра в танците. За разлика от гостоприемството у нас обаче Пам срещна неразбиране сред сънародниците си.

Сексбомбата и партньорът й в шоуто Тристан Макманус се изложиха още на първия танц “ча-ча” и получиха минимална оценка “17” от журито. Зрителите се съгласиха с мнението им и директно изритаха некадърните танцьори от купона. За участието си тя обаче е взела по 40 000 долара на ден.

"Отивам при децата си и това не е толкова лошо, заяви Памела преди да напусне сцената. - Бях готова за това, но ние ще продължим да танцуваме".

Едрогърдото изкушение възлагаше огромни надежди на това шоу и непрекъснато информираше своите почитатели в социалните мрежи колко добре се справя на репетициите.

Странно, но тя нито веднъж не обяви, че е в България и участва в нашия ВИП Брадър, а хората тук я обсипаха с комплименти, подаръци и добро отношение.