Златка доказа, че старите чувства, които е изпитвала към Багата, явно все още не са угаснали напълно и тя дори се разплака за него в Къщата на VIP Brother.

Причината за сълзите й беше разговорът й с Влади Данаилов, който й обясни, че вижда, че Благой също изпитва нещо към нея.

„Той те обича, знае, че те обича. Мъжете нямат сила. Виждам те като 3-годишно дете, което се грижи за него и го обича.”, обясни Влади на лежащата и ронеща бавно сълзи бургазлийка, пише ''Блясък''.

Явно обаче отношенията й с Багата няма толкова лесно да се възстановят, тъй като в игра, която Big Brother даде на Съквартирантите, Благой отказа да се вози цял час заедно със Златка на рикша. Макар че тя очакваше тази реакция от бившето си гадже, отказът му видно я разстрои.

Плеймейтката имаше още една причина да бъде разстроена, а именно това, че не може да си седне на дупето от болка.

По нейни обяснения пред Съквартирантите, е напипала нещо като пъпка или топче точно отзад и когато го натиснала много я заболяло.

Някои от Съкваритрантите пожелаха да й помогнат, като поискаха Златка да им покаже проблемното място, но тя избра да помоли Биг Брадър за лекар.

След като излезе от Изповедалнята, Златка се разплака, защото се чувствала неудобно от всички, заради проблема си.