Пълен с положителни емоции период предстои пред Ан Хатауей – освен че очаква през декември да излезе новия филм с нейно участие, "Клетниците", чаровната актриса се подготвя и за сватбата с любимия си Адам Шулман.

За най-важния ден в живота си Ан ще може да разчита на специалното внимание на италианския дизайнер Валентино. Именно той ще направи булчинската ѝ рокля, като тя ще бъде напълно уникална.

Дизайнерът не просто е фен на Ан, става ясно от интервюто му за E! News: "Тя ми е много добра приятелка. Като дъщеря ми е! Тя е сензационна, фантастична. Заслужава това, което ѝ се случва".

И не спира със суперлативите дотук: "Тя вече е голяма звезда. Но тепърва ѝ предстои да стане хиляди пъти по-велика. Има всички качества за това."

Макар че вече се пенсионира от марката, която носи неговото име, Валентино все още създава дизайна на специални тоалети и Ан ще бъде една от късметлийките, пише Inews.bg

Всъщност освен рокля, засега бъдещата булка не е планирала нищо друго около сватбата. Дори не се знае кога ще бъде.

Неотдавна тя сподели, че тази година ѝ е твърде напрегната откъм ангажименти в киното и най-вероятно сватбата ще бъде оставена за 2013 г. 29-годишната звезда се сгоди за Шулман през ноември 2011 г. след тригодишна връзка.

Съвсем не е учудващо, че Ан избира Валентино за свой дизайнер – тя от години се появява с негови тоалети по червения килим. Последно демонстрира невероятно ефирна и нежна рокля с флорални мотиви на културно събитие в Ню Йорк.