"В България има прекрасни хирурзи. Който не се чувства добре заради нещо във външния си вид, трябва да ги посети."

Това каза Кали в първото издание на предаването си "Споделео с Кали" по ТВ7. Неин пръв гост беше Азис, който не пропусна възможността да направи няколко "скандални" излияния, пишат от lifestyle.bg.

"Искам да изглеждам като аристократка, докарвам го на проститутка", каза Азис-Азия по отношение на външния си вид. За популярността си в Русия той коментира, че там са му се смеели преди да почнат да го слушат. Сложих сърп и чук в клипа си, защото исках да им го начукам по някакъв начин", каза Азис и изрази недоумение, че младите руснаци не реапознавали сърпа и чука като свой символ.

Азис говори и за баща си. Той бил музикант, постоянно свирел и често му се чупели акордеоните. Азис му поръчал магнитни ленти, че много го болели ръцете от свирене. Той свири и досега. Мечтата му била да има най-красивата дъщеря и да има оригинален акордеон. Азис опитва да ги сбъдне и двете.

"Майко спри!", каза Василка по отношение на майка си, която правила опити да пее вече 30 години.

По адрес на водещата Кали той каза, че преди била готина и гадна, сега станала "бяла и добра". Така я харесвал повече.

Помолен от водещата да сподели нещо неизвестно за себе си, Азис каза: "Нося дрехите на Николета Лозанова. Имам едни панталонки, които тя забрави у дома". Той бързал и се чудел какво да си сложи и нахлузил набързо гащите на Николета, които даже не били прани.