Новият сезон на "Под прикритие" още не се е завъртял, но в семейството на Джаро е горещо и новините се роят една след друга.

Първо се оказа, че любимият тв мафиот Куката ще живее, в сериала разбира се, само не знаем докога. После пък че се е сродил с Попови и по-точно с красивата щерка на комисар Попов, Зори, но този път .... в реалния живот.

Кашата забърка пълна каша, или пълна лудница? Дали обаче актьорът Мариан Вълев, който така добре се напъха в образа на бандита, мразещ и любещ с еднаква плам, ще си има проблеми с ченгето, не е ясно.

Защото и в реалния живот, и в сериала семейство Попови са адски сплотени.

Владо Пенев, Лилия Маравиля и екранната им щерка Снежана Макавеева никога не са крили, че се поддържат и харесват един друг и извън снимките.

Така че е въпрос на време да разберем дали "мама" и "тате" ще одобрят връзката на хубавата Зори с Куката.

Както може да се предполага, двете звезди от сериала засега не искат да дават изявления и предпочитат да останат встрани от прожекторите.

Не че ще могат обаче, пресата отдавна ги е подушила и вече ги атакува яростно.

Те пък още по-нормално отказват да се обясняват как и с кого се целуват, тъй като имат право на личен живот. Само от време на време пускат във фейсбук издайнически снимки как се прегръщат.

Лошо няма - щом Попов е съгласен на семейни опасни връзки с мафията, да му мисли Зори!

Другият любим герой от хитовия сериал, който вероятно тръгва в ефира на БНТ другия месец, Ивайло Захариев също се разписа с добра вест.

Актьорът съобщи много оригинално новината, че ще става татко, като публикува в профила си в интернет снимка, на която позира с коремче.

Под нея ченгето под прикритие Иво е написал:

"Май това е единствения начин да получа и аз поздравления :D"