Ивайло Иванов - Играта и Косьо Лунгов са новите водещи на ''Срещу новините'', което започва на 29 септември (тази събота) по БНТ1 и ще се излъчва вече два пъти в седмицата – в събота и неделя от 19:00 ч.

Шоуто, пародиращо събитията на деня, ще ни забавлява през новия телевизионен сезон с изцяло променена визия, нов декор и много изненади, както обещават продуцентите от !no frame media.

Забавната страна на новините вече ще ни показват нашумелият рапър Ивайло Иванов-Играта – доскоро водещ на музикалната телевизия The Voice и Константин Лунгов, когото зрителите познават с актьорските му изяви от миналия сезон на ''Срещу новините'', както и като един от тримата водещи на друго забавно предаване на !no frame media - ''5400''.

Телевизионният опит и на двамата и естественото им поведение са гаранция за забавлението на зрителя. В типичния стил на предаването, през новия сезон всичко отново ще минава през призмата на хумора, като съботният брой ще засяга по-сериозни теми от изминалата седмица, а в неделя ще се набляга повече на по-лежерните, забавни теми и веселото отразяване на новините.

Гостите на предаването ще бъдат подлагани безмилостно на разсмиване и обстрелвани с шеговити въпроси. Сценаристите са приготвили много свежи изненади и нови рубрики. Изключително интересна ще е спортната тема, в която ще се коментират бъдещи, още неслучили се събития. Зрителите ще могат да се радват и на весели, но обективни включвания от мястото на събитията и от очарователната репортерка на ''Срещу новините'' Гергана Найденова.

Аудиторията на предаването ще може да задава въпроси към гостите в официалната фейсбук стра! ницата на предаването https://www.facebook.com/#!/Sreshtu.novinite.

Заставайки смело срещу новините, Играта и Косьо Лунгов ще представят на зрителите смешната страна на делничната информация, веселото интерпретиране на скучните седмични публикации. С естественото си чувство за хумор те ще обсъждат известни личности, поставяйки ги в забавни ситуации, ще преглеждат фейсбука им, ще се ровят из жълтините и изобщо ще правят това, което умеят най-добре – да не оставят зрителя да скучае.

Гледайте ''Срещу новините'' всяка събота и неделя от 19:00 часа само в ефира на БНТ1!