На фолк певицата Андреа се наложи да изкара известно време в компанията на униформени служители на реда. Чалга звездата беше спряна на пътя за проверка от екип на КАТ.

Наглото й поведение направо вбесило ченгетата и те били на път да я арестуват, твърдят очевидци на събитието. Андреа се държала грубо и нахално с пазителите на реда, които за малко не я прибрали на топло.

Изглежда изпълнителката смята, че статута й на звезда й позволява да паркира, където си иска. Фолк певицата спряла най-спокойно луксозния автомобил на пешеходна пътека пред НДК, като затруднила движението на пешеходците и автомобилите.

Когато пазителите на реда се опитали да й вдигнат колата с паяк, Андреа се появила в компанията на няколко здравеняци. Униформените въобще не се впечатлили от охраната на звездата, а един от тях дори се опитал да й напише глоба.

След няколко разменени реплики обаче, певицата отпрашила в неизвестна посока, без да си даде шофьорската книжка на полицаите.

Заради наглото си поведение на пътя Андреа може да си има сериозни проблеми със закона.

Пазителите на реда се заканват следващия път да приберат певицата директно в ареста, ако отново се заяжда с тях, пише „Галерия“, цитира hotarena.net.

Снимки: ''Галерия''