Началната учителка по родинознание Маргарита Червенкова е любящата майка на придобилата печална слава моделка Черната Златка.

Родителката, която покрай изцепките на щерка си се превърна в медийна звезда показа, че усетът към скандалите е семейна черта и хвърли в потрес цяла България с цял куп свои изявления.

Тя беше категорична, че в момента свидното й чедо върви по стъпките на мегазвездата Памела Андерсън и в най-скоро време може дори и да я задмине, пише skandalno.net.

На първо място педагожката заяви, че да знаеш някакви си столици не е толкова важно и въпреки това може да си добър и кадърен човек. В подкрепа на своите думи тя припомни фиаското на бившия културен министър и всенародна кинозвезда Стефан Данаилов, който преди време написа „Збогом!” в свое послание.

*Маргарита Червенкова

„Преди всичко съм доволна, че успях да възпитам един състрадателен и отговорен човек. Това, че не знае някакви си столици не е толкова важно, просто ги е забравила. Ами какво да кажем за Стефан Данаилов, който преди време написа „Збогом”!? Това прави ли го по-малко велик? Злати никога не е била отлична ученичка, по-скоро беше един от тарторите на своята паралелка” – споделя Червенкова.

*Златка във ''Вип Брадър''

Маргарита допълва, че няма никакви притеснения, задето дъщеря й се снима гола. Тя коментира, че и самата Памела Андерсън е минала по тоя път, а виж сега какво става – печели милиони само с едно фръцкане на задника. Загрижената майка обаче уточнява, че е била твърдо против участието на Черната Златка във „ВИП Брадър”. Плеймейтката обаче настояла и заявила, че ще си среже вените, ако й се отнеме възможността да се покаже пред цяла България.

*Златка във ''Вип Брадър''