Докато всички са вперили погледи в Черната Златка с надеждата да видят как се възражда любовта й с Багата, ММА боецът изглежда е на път да лапне по друга дългокрака хубавица.

Бившата моделка и поп певица Аксиния май ще успее да завърти главата на спортиста.

Изпълнителката в последно време активно се навърта около ММА боеца. Двамата почти непрекъснато тренират заедно във фитнеса, където красавицата щедро демонстрира прелести. Очевидно впечатлен от физическите й данни, а също и от издръжливостта й, спортистът предложи да й стане личен треньор. Което очевидно се хареса на поп звездата, която побърза да приеме предложението.

Как ще реагира Златка Димитрова на тази идея засега не е ясно. Факт е обаче, че плеймейтката все повече се увлича по бившето си гадже. Моделката дори изплака пред певицата Мариана Попова, че новият й възлюбен не я прави особено щастлива. И нищо чудно да се опита да си върне вниманието на самбиста.

Дали обаче силиконовата красавица ще успее да се пребори с Аксиния за ММА боеца тепърва ще стане ясно, пишат от kliuki.bg. Очертава се обаче оспорван дуел между двете красавици, които вече изразиха неприязънта си една към друга, като се номинираха за изгонване.