Балерината Мартина Огнянова съвсем се е понесла на розови облаци и напълно пренебрегва наредбите за дискретност, наложени от височайшия й любовник Слави Трифонов.

Нейни колежки от балет „Магаданс” съобщиха, че в последните седмици поведението й станало просто нетърпимо и тя вече се изживявала като шефка на всички.Когато другите момичета се опитвали да я озаптят и да намалят тормоза който им налага, Мартина просто започвала уж между другото да говори, че вече тръпне от очакване Слави най-накрая да й предложи официално брак.

Така случайно споменавала, че работата е вързана в кърпа и другите да внимават как се държат се нея. Колежките преглъщали горчивите обиди и натискали глави надолу, защото не искали да останат без работа в тази тежка криза, пишат от skandalno.net.

Големеенето на Огнянова обаче се отразявало все по-лошо на синхрона в състава като цяло, коментираха други хора от „Шоуто на Слави”. Тя се надула дотолкова, че открито се мислела за нещо повече от останалите и не искала да работи. Това обаче водело до тежки последствия, защото по този начин не можела да научи танците и бъркала стъпките като пълен аматьор.

Слави Трифонов подочул за своеволията на любимката си, защото някои от момичетата на издържали и му разказали какви ги върши Мартина Огнянова. Засега Дългия обаче не взел никакви мерки, а позволявал на годеницата си да си развява байрака както й скефне. Мартина пък била повече от доволна, че цялата държава вече е научила официално за любовта им с гологлавия шоумен, след като бдителни папараци ги засякоха заедно по време на екскурзия.