Първите еротични искри, прехвръкнали в Къщата на "ВИП Брадър" са вече факт. Оказа се, че поговорката "Старата любов ръжда не хваща" важи в пълна сила за звездните съквартиранти и най-вече  за двама от тях - Благой Георгиев - Багата и Черната Златка.

Живеещият втори живот самбист засега категорично се очертава като един от най-тихите и мълчаливи участници в шоуто. Силиконовата плеймейтка обаче успя да размекне душата на здравеняка, провокирайки го до там да не може да овладее мъжкия си нагон.

Цялото действие се разигра миналата вечер, а всичко започна с непринуден разговор в спалнята. Свидетелка на случващото се между Багата и Златка стана най-вярната дружка на моделката - Бони, която обаче се направи, че не забелязва нищо.

Във въпросната вечер плеймейтката беше решила да разчупи атмосферата за бившия си любим и започна да се закача, обяснявайки уж на Бони какво има на пижамата си.

"Виж, Бонке, тука пише флирт", изчурулика Златка , показвайки надписите на спалното си долнище. Разговорът веднага тръгна в посока свалки, закачки и флирт, а след като видя, че самбистът започва да се изчервява, смуглата красавица възкликна:

"Еее, Бага, спри да се спичаш бе, човек! Споко, няма да те тормозя, никакви любовни истории, никакви връзки!".

Докато слушаше заливащата се от смях Златка , сякаш с несъзнателното движение на Багата пусна дясната си ръка под чаршафа, точно там, където е мъжкото му достойнство, но без да откъсва погледа си от Златка. Вместо да се засрами или притесни,  тя продължи да се кикоти пред очите на бившия си любим. Моделката хич не се впечатли от видяното и сякаш остана доволна, че е постигнала целта си да развесели самбиста, пише .

Какво точно обаче е правил Багата под завивката и докъде е стигнал, не успяха да видят дори камерите на "ВИП Брадър".