Фолк изпълнителката Ивана тръгна на уроци по английски, издадоха веднага от пловдивската школа, където звездата започна да трупа знания.

Този факт направи доста щастливи няколко нейни почитатели, които се уцелили в същия поток и щели да имат възможността да общуват с нея отблизо за доста дълго време.

Началниците на частното училище пък определено били във възторг, защото името на Ивана щяло да им направи огромна реклама и да привлече стотици нови курсисти. Както отдавна е известно, певицата никога не се е дистанцирала от хората и въпреки несъмнените си успехи на музикалната сцена, и досега обича да общува с простосмъртните граждани, пише lifestyle.bg.

Участието на Ивана в интензивният курс по английски обаче, веднага предизвика поредната клюка по неин адрес. Буквално за секунди тръгна мълвата, че певицата е фалирала и по примера на някои свои колежки, смята да забегне в богата Англия. Там тя имала верни приятели, които щели да й помогнат да започне собствен бизнес и без много шум да си докарва солидна заплата.

Освен това Ивана била тотално изморена от простотията и бедността в България. Преди месец осъзнала, че една най - обикновена чистачка в Лондон например, взема месечно възнаграждение горе - долу колкото заплатата на българския премиер. Тъй като имала възможност да си уреди живота докато е време, поп - фолк певицата решила да не се бави повече и да забегне в чужбина.