Огромният бюст на Памела Андерсън се оказал голям проблем за стилистите на ВИП Брадър, стана ясно тази сутрин в предаването "На кафе".

Асистентката на Гала Зейнеб разкри, че организаторите на шоуто не са успели да намерят рокля, която да става на сексбомбата и то заради големината на гърдите й.След като Памела кацнала на летище София и се разбрало, че багажът й е изгубен, организаторите веднага се юрнали да търсят подходяща дреха, с която Пам да дефилира по червения килим към Къщата на Биг Брадър.

Трябвало да се реагира за половин час и стилистите се сетили за сценичния гардероб на Гала. "Избраха една рокля, която я наричаме оборотната - всеки я е носил", изпусна се Зейнеб. Проблемът обаче бил, че размерът на чашката не ставала на бюста на Памела. "Тя носи чашка D. Къде да намерим чашка D за толкова бързо време... Иначе щеше да е с тази рокля. ", обясни репортерката на Гала.

Поради тази причина сексбомбата се наложи да влезе в шоуто с рокличката, която си облякла в Лос Анджелис по време на почивката от полета от Рио де Жанейро.

Въпреки това на световната звезда не й пукаше, че е неглиже, рошава и много изморена заради дългия полет, пишат от lifestyle.bg.