"И аз очаквах, че трябваше да вляза във ВИП Брадър, но преди около 10-15 дни с Николета преценихме окончателно и отказахме да влезем в Къщата", призна рапърът Ванко 1 пред водещите на "Съпругите" Жени и Мая по Нова.

Повод за признанието му станаха слуховете, че той и Николета Лозанова ще влязат в Къщата.

"С продуцентите на ВИП Брадър и Нико Тупарев в рамките на месец и половина водихме усилени преговори. Накрая стигнахме до споразумение, но Николета беше в една дилема дълго време и накрая прецени, че е по-добре да не влезе в Къщата", разказа по-подробно Ванко 1.

''Двамата нямаме какво да крием. Валери беше против от самото начало Николета да влиза в Къщата", разкри рапърът. Той допълни, че Николета си е дала сметка за приоритета си в момента - семейството, както и да бъде до Валери в труден за него момент.

''Искам да подчертая, че за сумата, която й беше предложена, и за ПР-а, който можеш да получиш във ВИП Брадър, знаете, това е най-големият ПР, няма какво да се лъжем, тя предпочете семейството. Нека хората да си направят извода какво представлява тя", заяви Ванко 1 и категорично отрече причината за отказа да е хонорарът, тъй като по негови думи той е дори ''извънземен".

На въпрос кои са ВИП-овете в момента в България, Ванко 1 посочи имената на трима души - Лили Иванова, Азис и Николета Лозанова.

''ВИП в България е много обширно понятие. Има много хора, които си плащат, за да ги дават по телевизията. За мен това не е реален пример", допълни певецът.

Относно постоянните си ангажименти и семейството Ванко 1 беше категоричен, че му остава достатъчно време за децата му.

''Аз обикалям основно нощем, а през деня съм свободен", обясни той. И допълни, че иска децата му сами да намерят своя път в живота и че иска сами да вземат решението с какво да се занимават, цитира lifestyle.bg.