Ема Уотсън попадна в пикантна ситуация премиерата на новия си филм “The Perks of Being a Wallflower”.

Актрисата се появи на холивудската премиера в изумително красива рокля, която събра очите на всички ценители. Златисто-бежовите ефирни парчета материя нежно обгръщаха стройното й тяло, оголвайки красивите й плещи и гръб.

И както често става, тази бляскава картина се разпадна при едно рязко движение на актрисата, пише kliuki.bg. Роклята се размести, плъзна се и всички видяха голата гръд на Ема с лепенка, дискретно прикриваща зърното. Радост за окото на заинтригуваната мъжка публика!

Подобни случки не са рядкост, но всеки път след тях се вее шлейфът на клюката. Макар дискретното разголване да бе само за няколко секунди, намериха се бързи папараци, които да го увековечат.

Таблоидите веднага си направиха труда да изкоментират, че макар да е порасла, Ема все още има да се учи на обноски. Тя се облича стилно и изискано, но се държи като малко момиченце, което предпочита момчешките игри. Трудно свиква с женските маниери и затова изцепките й следват една след друга: ту излиза от някой автомобил разкрачена и всички виждат чатала и гащичките й, ту заголва полата си твърде високо и показва на всички бельото си. Ех, Хърмаяни, има още какво да учиш за женските магии!