Само допреди седмица смуглата красавица пишеше на стената си във Фейсбук: „Говори Биг Брадър. Николета да се яви в изповедалнята”.

Вярната й приятелка Азис пък я похвали, че тя е единствената, успяла да изкопчи баснословна сума от продуцентите на предаването.

Оказа се обаче, че продуцентите не са толкова глупави, колкото Николета си мисли и не желаят силиконовата красавица на всяка цена.

Явно плеймейтката се е взела за примадона и се е надценила, а на тях това не им е харесало.

Снощи Ни Ло реши да уведоми своите фенове за решението си, като използва за трибуна социалната мрежа, пишат от kliuki.bg.

„За да задоволя любопитството на всички, които ме питат дали ще участвам във VIP Brodher, а и за да дам муза на „жълтуристите”, ще кажа следното: Няма да ме видите на старта на реалити-шоуто, но най-интересното тепърва предстои… Няма да влизам в къщата като съквартирант, поне ЗАСЕГА. Истината е, че с продуцентите водихме преговори, но в крайна сметка не се споразумяхме – може би, защото както медиите обичат да ме определят, съм „твърде меркантилна”, а може би заради друго. Който има нужда от слава и емоции, нека им се наслаждава, но да не забравя, че Big Brother вижда всичко!” - написа Николета в своята фейсбук страница.

“Най-вероятно продуцентите са отрязали Ни Ло заради големите й претенции”, вече гадаят форумци.

В думите на скандалната плеймейтка все пак се прокрадва някаква надежда, че може би на по-късен етап, ще вземе участие в реалитито, макар и за малко.