Фолк дивата Алисия втрещи феновете си с новата си прическа, с която се появи на мача България- Италия. Сексапилната красавица бе избрала сама да изгледа представянето на новата си половинка Ники Михайлов.

Феновете й веднага я забелязаха във ВИП- ложата на Националния стадион ''Васил Левски'', където Алисия наблюдаваше развитието на мача съвсем самотна.

И неслучайно фолк фурията е избрала да се осамоти, тъй като евентуална компания само ще я разсейва, разкрива slava.bg. Всички забелязаха, че през целия 90- минутен мач Алисия буквално не отлепяше очи от вратаря и беше на нокти при всяка напечена ситуация пред вратата на Ники.

Едно нещо обаче изуми и възхити феновете и почитателите на чалга звездата- новата й прическа. Алисия тотално е заличила русия цвят от косата си и вече твърдо се брои за брюнетка. Доказателството обаче, че Алисия се осмели да изкопира опонентката си Николета Лозанова, са дългите екстеншъни, които половинката на Ники Михайлов си е присадила.

Екстеншъните са пълно копие на тези на най-омразната й конкурентка – жената на Валери, Николета Лозанова. Цялата аудитория е потресена, че вече Алисия и Николета почти не се различават. ''С тази кестенява коса Алисия направо заприлича на сестра на Николета'', коментират шокираните фенове на фолк певицата.