След изказването ''Очаквам син'', което трябваше да означава ''Очаквайте скоро'', плеймейтката отново втрещи феновете си.

Брюнетката публикува в официалната си фейсбук страница дуетната си песен с Ванко1, която е качила от сайта за видеосподеляне YouTube. Дали в бързината да постне видеото или пък, защото английският й не е особено добър, плеймейтката въобще не е видяла (или не е разбрала) какво пише над клипа: ''The Worst Bulgarian Music Video'', гласи надписът, което в превод означава ''Най-лошият български музикален клип''. Така с един куршум Николета ''удари'' два заека.

Първо отново показа своите ''добри'' познания по английски (кой знае къде е мечтала, когато е трябвало да учи езика на Шекспир) и второ – пак предизвика ироничните подмятания на феновете, относно гласовите й данни.

Преди време, когато Ни Ло записа въпросния дует с Ванко1, тя се надяваше песента да стане хит, а самата плеймейтка да задмине по успех конкурентката си Алисия. Да, ама не!

Госпожа Божинова тотално се изложи и се прояви като пълен музикален инвалид, което запрати песента ''Истински обичана'' в дъното на музикалните класации. Феновете се заливаха от смях и дори определиха парчето като ''музикално харакири''.
За сметка на Николетиния провал, Алисия продължава да се радва на успех, хитове и фенове, пише kliuki.bg.

Защо й трябваше на Ни Ло отново да припомня на феновете си за жалките си музикални напъни, като публикува на стената си ''Най-лошият български музикален клип''?