Ако трябва да си признаем честно, открай време младата Нина Добрев е една от нашите любимки. Симпатиите ни към нея се дължат не само на българските й корени, но и на естественото й държание и чаровно излъчване.

Явно харизмата на 23-годишната актриса е омаяла не само нас, но и екипа на списание Seventeen, които решиха да украсят октомврийския си брой с фотоси на кестенявата хубавица, пише .

За предстоящото издание на модния ежемесечник Нина позира за нежна, есенна фотосесия и споделя интересни подробности от  професионалния и личния си живот.

В интервюто, което дава, звездата говори и за екранното си превъплъщение в новата лента с нейно участие ''The Perks of Being a Wallflower''.

На красивата знаменитост й е поверена една от главните роли във филма – тази на тийнейджърката Кандис, поддържаща проблемна връзка.

"Това наистина е тежка тема и се надявам моята героиня да даде на момичетата някаква перспектива. Мисля, че повече от всичко, момичетата допускат да злоупотребяват с тях и не разкриват какво се е случило, защото са засрамени... Затова е важно да покажа на момичетата, че те трябва да разберат и заявят, че случващото се не е по тяхна вина."

С усмивка на лице актрисата си припомня, че преди две години в интервю за същото списание твърдо е заявила, че никога не би излизала с някой от колегите си.

"Забавно е, че казах това, но знаете ли какво? Думите ми бяха честни и в онзи момент наистина вярвах в тях. Не исках да се срещам с някой от колегите ми - моята цел в шоуто беше да бъда професионалист. Но понякога не можеш да определяш с кого да имаш връзка, а само да се бориш с чувствата си, което аз правех много, много дълго време."

Чаровната дългокоска споделя, че за нея е много важно не само времето, което прекарва с половинката си, но и това, което посвещава на приятелките си.

Добрев също така споделя, че в сърцето си тя все още се чувства дете. "Поради това, много искам да посетя Harry Potter Land! Трябва да питам Ема дали не може да уреди някакви задкулисни пропуски или нещо такова. Все пак това е една от положителните страни на това да снимаш филм с Ема".