Наблюдателни потребители засякоха, че Венета Райкова вече не носи брачната си халка! Защо ли?!

Силно притеснени от личните драми в живота на „горещата” водеща всички търсят отговора и причините за „неволния” пропуск от нейна страна. По всичко личи, че напоследък Райкова забравя да си слага на ръката символа на любовта между нея и Тишо, пише kliuki.net.

В профила си във „Фейсбук” тя почти не споменава за семейството си, нищо че непрекъснато държи в течение хората какво се случва около нея – кога яде, какво пие, къде се пече по бански т.н. прелюбопитни подробности.

Някои от снимките обаче я издадоха и става ясно, че Венета съвсем скоро е спряла да си слага халката - това си личи по разликата в тена.

По-запознати със ситуацията дори издават, че отношенията с половинката й никак не са розови, въпреки отличното настроение и превъзбуденост, която демонстрира напоследък популярната телевизионерка.

*Отново без халка

Никак не е случайно, че тя така настървено се хвърля пак в професионалните си ангажименти, коментират още те. Явно се опитва да компенсира проблемите, които я мъчат в интимната сфера.

*Тишо и Венета

Засега авторите на клюката не разкриват подробности около бурята, която клати сърдечните дела на Венета, но това рано или късно ще се разбере…