Соня Немска тотално го е закъсала. Свидетели разказват, че са я засекли преди време в неузнаваемо състояние, което веднага ги усъмнило, че певицата се дрогира.

Фолк певицата, чиято кариера не върви напоследък, била толкова неадекватна, че дори името си не можела да каже.

След като била помолена за автограф, тя извадила от джоба си химикал, но така и не успяла да се разпише, след което продължила по пътя си като „блуждаещ електрон”.

Случката дори е запечатана ''на лента'', а снимката наистина показва Соня в лош вид, но това може да се дължи и на липсата на грим.

Може би това е успяло да всее такъв смут в околните, а после и в сърцата на феновете, а не употребата на наркотични вещества. Сигурно Соня не е искала да бъде уловена с тази визия и от срам се е опитала да се направи, че не е тя, предполагат и други, които споделят версията, пише kliuki.net.

Логично звучи все пак. Обикновено без тонове мазила по лицето, фуриите в този жанр, трудно се разпознават, а Немска май не прави изключение. Възможно е това да обяснява налудничавата й на пръв поглед реакция при случайната среща с неин почитател.

Ще припомним обаче, че Соня не била много добре с нервите и често се отбивала при специалист за успокоителни. Тя все крещяла и плашила близките си, защото изблиците й били спонтанни и по най-незначителни поводи.

*Соня с грим