Американската певица и композиторка Елизабет Грант, позната с артистичното си име Лана Дел Рей, като по-млада страдала от алкохолна зависимост.

Тежкото й състояние по онова време принудило родителите й да я изпратят в интернат. Голяма част от звездите продължават да се борят с пороците си и след като станат известни. Нещо повече, те излизат от правия път, след като понатрупат известност и завидно състояние.

Певицата Лана Дел Рей обаче твърди, че за нея всичко е в миналото. Тя вече е преодоляла алкохолната си зависимост благодарение на крайната мярка, която предприели родителите й, разказва самата тя пред списание GQ. Изпратили я в строго училище в Кънектикът, когато била само на 14 години.

"Пиех много по това време. Пиех всеки ден. Мислех, че цялата идея за това е просто жестока. Голяма част от това, което написах в хита Born To Die е за годините, в които съм лудувала”, обясни певицата.

"Родителите ми се притесняваха, както и аз. Знаех, че имам проблем, но го харесвах повече, отколкото харесвах идеята да правя каквото и да било друго”, допълва тя, пишат от blife.bg.

По думите й в началото мислила, че така показва "тъмната си страна” и била много развълнувана, но по-късно осъзнала, че пристрастеността й надделява над всичко останало. Дел Рей определя този си период като напълно различен от всичко останало и като "най-лошото нещо”, което й се е случвало.

По-големият скандал, свързан с Лана тази седмица, всъщност бе появата й на корицата на изданието съвсем гола.