Знойната плеймейтка Николета Лозанова беше на обиколка из Италия. Красавицата посети Верона, като се отби специално до къщата на Жулиета. НиЛо показа за пореден път, че обожава италианския дух и култура.

Докато обикаляше улиците на Верона, Лозанова отиде до къщата на Жулиета, за да остави своето любовно послание на стената, която се намира точно на входа, в двора на Жулиетовия дом.

Според легендата, всеки, който влезе в къщата на Жулиета, е длъжен да напише любовно послание, или имената на своя любим. Така, влюбените ще се обичат цял живот. В къщата, където Ромео е отивал да се вижда с Жулиета, е пълно с подписи и имена на хора от цял свят.

Нашата палава красавица - Николета, също записа името на мъжа си - Валери Божинов, по стената на прочутата къща.

Плеймейтката побърза да направи няколко снимки за верните си фенове, но те веднага я захапаха, че се прави на примерна. Някои от форумците я подиграха, че цялата стена няма да й стигне да опише любовниците си. Ето какво гласи един от коментарите във Фейсбук профила на НиЛо:

''Стената е малка за теб, Николета! Трябва ти цял стадион, за да напишеш имената на гаджетата си!''- възмути се мъж от форумите на интернет, пише kliuki.bg.

Въпреки злорадите намеци, Николета се позабавлява в красивата Верона и обеща, че ще има нови фотоси, без да издаде от къде ще бъдат те.