Актьорът от сериала „Забранена любов“- Фахрадин Фахрадинов, се сдобил чрез нагла кражба с гадже, което си присвоил от друг мъж.

И този мъж не е кой да е, а рапърът Трой. Наглата постърка разгневила певеца, който живеел на семейни начала с дамата и той обявил негласна война на Фахри, която не е ясно с какви средства ще се води, най-вероятно ще са удари под кръста.

Въпросната дама всъщност е на 20 годинки само, но за сметка на това има богато минало.

С Трой е живяла две години, а преди това тренирала „забранена любов“ с по-малко известни пичове.

Николета била луда по връзки с по-големи от нея и известни мъже, затова се хвърлила на врата на актьора влюбено и всеотдайно. Той също е на върха на щастието и се хвали навсякъде със завоеванието си. Подобно на скандално известната си съименничка, тя иска да блесне в светските среди и да се нареди до първите дами в хайлайфа. Фахрадинов също има много амбиции. Особено в спалнята.

Наскоро медиите го изобличиха, че пуска еротични снимки в сайтовете и така заработва допълнително. Освен това позирал и за различни печатни издания.

Някои от приятелите му подозират, че прибрал девойчето при себе си, за да изчисти имиджа си на еротичен модел и слуховете, че повече си пада по мъже, отколкото по жени, пишат от skandalno.net.

Даже самият той заяви, че много харесва нежния пол и се чувства прекрасно в компанията на дами.