Изпълнителката Андреа, която в последно време е раздвоена между чалгата и поп музиката, работи по нов проект, които очакваме скоро да представи в личния си профил в социалната мрежа Facebook.

Попфолк звездата Андреа, която от известно време има сериозни амбиции към световната сцена, в момента работи по ново парче. Това сподели самата тя като пусна любопитна снимка в социалната мрежа Facebook, която разкрива част от работния процес в музикалното студио.

Засега блондинката спестява подробностите за новия си проект, поддържайки любопитството. На ако може да е ориентир това, че споделя кадър в мрежата с кратко послание на английски език, може да предположим, че едва ли става въпрос за нова попфолк песен. Така че вероятно става въпрос за поп песен с продуцентите й от Roton Music, пише blife.bg.

Напоследък певицата използва доста активно профила си във Facebook, за да представя новите си песни. Преди по-малко от месец промотира втория си дует с Азис - "Няма друга" и той само за няколко дни се нареди сред най-коментираните в чалга средите.