Камелия Воче готви вкусно и изтънчено. В „Черешката на тортата“ тя си спечели десетки почитатели.

Логично беше да се появи нейна кулинарна книга.

250 рецепти със снимки, с корици, облечени в коприна в цвят бордо.

Книгата е изработена в книговезка фабрика в Италия, подобна изработка се поръчва обикновено от Ватикана или за каталози на Bvlgari, разбираме от новия брой на "EVA".

Стефано Бенацо, посланик на Италия у нас и Ангел Чолаков, определен за глава на посолството ни в Италия, пожелават в предговора рецептите на Камелия да доставят онова удоволствие на българите, което носят на италианците. Защото повечето рецепти са с произход от Ботуша.

В книгата си тя има всички базисни за италианската кухня рецепти, както и някои по-непознати за нас като макарони пеннете с водка или пълнени зелени маслини – чудесно предястие, комбиниращо се с просеко. Повечето продукти са лесно достъпни на нашия пазар, но има и някои нови за нас. Камелия никога не би направила спагети карбонара със сметана, каквато е практиката в нашите ресторанти. Карбонара се прави със сурови яйца, настоява тя.

В изданието има и 20% европейска кухня, включително българска като прочутата питка на Камелия, която стана хит в интернет. Певицата ще представи книгата си с голям купон, на който гостите ще опитат някои от специалитетите й.