Ще оцелее ли Куката в „Под прикритие”? На този въпрос много от феновете на сериала вече си отговориха с „да”.

Неясен мъжки гръб, който много напомня култовия персонаж, се вижда на фотосите от снимките от новия, трети сезон, които са публикувани на официалната страница във Фейсбук на сериала.

На фокус в кадъра е Миленита. На преден план се вижда мъж с камера и друг, облечен в риза в керемидено червено и зелено.

Именно вторият поразително напомня силуета на Мариан Вълев, който влезе в ролята на колоритния гангстер.

Това не убегна от зоркия поглед на феновете, които отказват да приемат, че ще трябва да се разделят с един от любимите си герои.

„Туй с червената риза Куката ли е?”, пита в поста си един от тях. „Той трябва да е”, отговаря му друг. „Той е безсмъртен!”, възкликва изумена потребителка, която е like-нала страницата на сериала. „Той е най-великият”, отговаря й заклет фен на Лошото момче.

Чочо Попйорданов е убедителен в ролята си ченге
Дали обаче предположенията им за съдбата на Куката ще се окажат достоверни, предстои да разберем. Засега сигурно е само, че в новия сезон ще има сцени на морето.

Поредната серия фотоси, предложена на феновете, отново е заснета край сините вълни. Тя буквално взриви Фейсбук от коментари, like-ове и въпроси „кога тръгвате отново?”, останали засега без отговор.

Съдейки по снимките, можем да направим извода, че в новия сезон ще се разиграва драма между героя на Захари Бахаров, Иво и екип на полицията. В роля са влезли „ченгетата” Чочо Попйорданов и Йосиф Шамли.

Не е ясно каква е позицията на „барманката” Миленита в цялата верига от събития, но тя също сияе на снимките, облечена в лазурно синьо, което идеално се връзва с цвета на очите й.

По всяка вероятност на море ще ходи и дъщерята на Попов (в ролята – Снежана Макавеева), защото тя също е сред заснетите във фотосесията.