Антония Петрова се изпокарала жестоко с новия си съпруг Александър Бередин, защото й бил омръзнал, пише жълта медия.

Тя вече съвсем не можела да търпи руснака, тъй като била свикнала да своеволничи, а той се опитвал да налага контрол върху нея.

Привидно щастливата двойка в действителност имала трудни за описване отношения.

Според светски хроникьори съществувала реална възможност Антония и Александър да се разделят преди да се сдобият с дете.

Лъжа е, разбира се. Писна ми да ни замесват в разправии и скандали. Съпругът ми ме обича, аз го обичам. Живеем заедно. Не се караме, каза Мис България 2009 Антония Петрова пред в. "24 часа".

"Александър ме подкрепя във всички мои начинания и в работата ми, откакто сме заедно. Той със сигурност не ми е омръзнал", обясни Петрова.

"Жените могат да мечтаят за съпруг като моя, който се държи така добре. Щях ли аз да се омъжа за него след 6 години, ако ми беше омръзнал? Откакто сме женени от март, не сме се скарали за нищо", похвали съпруга си Антония Петрова.

Антония и Александър наскоро са се сдобили с нов автомобил, който в момента използват за обиколка из Южна Италия. Именно заради пътуването си двамата не са чували последните клюки по техен адрес.

"За първи път чувам това от вас и гледам на него с насмешка. Просто вече прекаляват", възмутена беше Антония Петрова.