Роби Уилямс се обърнал за съвет към Виктория Бекъм по отношението на бъдещата му роля на родител.

Роби очаква раждането на първото си дете-момиченце всеки момент.Той е попитал Вики за условията във VIP апартамента в болница „Портланд" в Лондон, където самата тя е раждала и дори вече го е резервирал по нейна препоръка, пишат от bsport.bg.

Източник е казал пред вестник Daily Star следното: "Роби е толкова развълнуван от предстоящото бащинство, че иска всичко да е перфектно и прави всичко по силите си, за да е сигурен, че раждането ще мине без стрес за съпругата му Айда."

Личния гинеколог на г-жа Бекъм - Малкълм Гилард се е пенсионирал, но целият му бивш екип ще подпомага за раждането на наследницата на Роби.

Въпреки че екс звездата на групата „Take That" се премести да живее в САЩ през 2004 г., той е уредил частен самолет за Айда, който да я отведе в Лондон, когато настъпи моментът, за да може дъщеря им да се роди в родината на баща си (Айда е американка)

Източникът добавя: "Роби винаги е планирал бебето да се роди във Великобритания. Това е важно за него. Той се премести в Америка, за да се наслади на начина на живот там, на анонимността и на по-топлия климат, но сърцето му принадлежи на Обединеното кралство."