Поредна клюка вкара поп фолк певицата Алисия и Мис Бони в скандал. След като се появи новината, че звездата ще съди гримьорът на известните в скандал потърсихме певицата за коментар.

На въпрос дали е вярно, че Алисия ще съди Мис Бони за клевета, звездата на ''Ара мюзик'' бе категорична:

''За първи път чувам за подобно нещо. Естествено, че не е вярно. Всеки има право на мнение и е свободен да го изразява. Затова нямам намерение нито да се защитавам от нападките му, нито да оборвам думите му.

Както съм казвала хиляди пъти, не обичам скандалите и конфронтациите и именно поради тази причина отказвам да се хвана за поредната примамка, която някой ми пуска.''

Припомняме ви, че злите езици се опитват да вкарат в кавга Алисия и Мис Бони от няколко месеца насам.

След като Мис Бони определи Алисия като ''блудкава, безвкусна и грозна'', клюкарите изкараха Алисия обидена до толкова, че искала да съди Мис Бони за клевета и да вземе от него 200 000 лева.

Тиражираше се още, че Алисия била толкова ядосана, че не спала три дни и две нощи и даже имала среща с юристи, които я посъветвали да заведе иск срещу гримьора.

''Според източници от ВИП средите, самият Мис Бони доста се притеснил, когато разбрал за намеренията на отмъстителната певица. Уплашил се страшно много и започнал да търси начини да се свърже с нея. Тя обаче непрекъснато му отказвала разговорите по телефона, а също така изтривала и имейлите, които изпращал'', говореха още ''запознати'', пише sin.bg.

Намесени бяха даже ''приятелки'' на звездата, които обяснявали, че Алисия искала публично извинение.

Е, оказва се, че всъщност изпълнителката на ''Близо до мен'' изобщо не е обърнала внимание да изговореното за нея, най-малкото пък си е помисляла да съди някой за личната му преценка.