Жената е изключително омерзена и възмутена от медийната война, която изоставената съпруга Вихра отвори на бившия си благоверен. Използвайки множеството си връзки със светски журналисти, Вихра не спира да хвърля огън и жупел дрещу Опосума, обвинявайки го във всички земни грехове. Ето и писмотo:

Здравейте, пиша Ви това писмо с огромно възмущение!!!!! Отнася се за Вихра Петрова и постоянното и присъствие в медиите. Не спря да сипе обвинения към бившия си съпруг в опитите си да го очерни. Навсякъде се пише какъв алкохолик е Иван, несериозен човек, който не се грижи за детето си и не уважава семеството си. Чудя се на какво да вярвам, на писаниците, или това, на което съм свидетел лично аз.

Вече повече от година, без да се афишира, без да го пишат по вестници или да го дават по телевизията този млад човек, заедно с новата жена в живота му, Ирина, полагат грижи за дете в изключително тежко положение. Знам за тази история, понеже съм близка с вуйчото на детето, което живее при него. Историята е следната. Бащата на това дете уби по зверски начин майката (по обясними причини няма да казвам имена). Сега бащата е в затвор. През това време детето живееше под грижите на баба си, но и тя се спомина. Останало само около Коледа и Нова година, детето прекара празниците извън социалните домове, приютено от Иван и Ирина, в техния дом, с техните близки и семейства. Сега малкия живее при вуйчо си, брат на убитата му майка, но Иван продължава да помага финансово на семейството и на детето и дори го покани на празненството, което организира за рожденния ден на Ава.(Да, имаше и такъв, нищо, че по вестниците писаха, че бил забравил празника на детето си!!!!!) 

Чувала съм, че Иван страда изключително много от това, че му е отнета възможността да вижда родното си дете, и то защото Вихра отказва да му я дава и го изнудва за още повече пари. Знаейки, че тази история е истина се питам, защо трябва непрестанно да се демонизира образа на Иван, който е любящ баща с голямо сърце не само към собственото си дете, но и към дете в нужда. Защо вестниците не пишат за този добър пример, а дават гласност на лъжите на бившата му жена. Знам, че никой няма да обърне внимание на това, но поне съм с чиста съвест, че съм казала истината за един добър човек, подложен на тормоз от ужасна жена. Казвам го като жена и майка. Чест прави на Иван, че никъде не афишира добрите дела, които върши. Но аз смятам, че трябва да се знае. Моля ви да не споменавате името ми, за да щадим сирачето за което се грижи Иван'', цитира skandalno.net.