Емануела сподели пред феновете си за плановете си в близко бъдеще и за нещата, които обича да прави в свободното си време.

"Искам да благодаря и на всички мои фенове, които ме правят щастлива ежедневно. Приятели, понякога съм доста заета и отговарям със закъснение на вашите въпроси, за което ви моля да ме извините. Знайте, че след семейството ми вие сте най-ценното нещо за мен на този свят. Целувам ви всичките", бе написала певицата пред сайта paparazzi.bg, цитира blife.bg.

Емануела сподели, че подготвя дуети с няколко изпълнители от своята фирма, но на въпрос на феновете дали мисли да направи парче с приятелката си Алисия, Емануела отгворои: "Не съм мислила. Поне не на този етап"

Певицата споделя, че не е била на концерта на Лейди Гага, но я харесва, защото винаги се старае да бъде оригинална, без да се замисля дали това ще се хареса или не. Емануела подготвя нов проект, за който обещава, че ще бъде още по-дръзка от последната песен "Ром-пом-пом".

След като Николета Лозанова се снима в клип на Емилия, феновете на Емануела се интересуват дали тя би направила същото. "Не бих я снимала, тъй като това съвсем наскоро направи Емилия, аз все пак винаги съм държала да бъда новатор в това отношение."

Славата направила певицата по-недоверчива към хората. Свободното си време Емануела прекарва в някой хубав ресторант, на масаж или при инструктора си по пауър аеробика - Финдо.

Певицата неведнъж е споделяла, че семейството й е най-важно.

"Винаги, когато имам свободно време го посвещавам на моя син Христо. Отсъствието ми не може да се реваншира по никакъв начин".