Теди Александрова е изпаднала в тежка депресия след неочакваната смърт на годеника й Людмил Николаев, научи "ШОУ" от нейни близки.

Двамата трябваше да се сключат брак в началото на септември и дори бяха избрали сватбената рокля.

Наскоро обаче Людмил загина нелепо, докато се опитваше да ремонтира семейния ресторант. След смъртта му Теди не иска да се вижда с никого, почти не излиза от къщи и общува само с най-добрия приятел на покойния си годеник - Иван. Изпълнителката на "Пайнер" дори заяви, че ще спре да пее поне за две години, пише lifestyle.bg.

Теди е убедена, че завистници са урочасали връзката й с Людмил. Тя разкрива, че зложелатели са правили опити да се намесят между тях двамата и да ги разделят. Малко преди Людмил да загине, Александрова пише на Фейсбук-стената си:

"Сега съм още по-влюбена и сигурна в любовта си. Дерзайте и се борете, защото няма по-красиво чувство от любовта. Но никога не крадете чуждото щастие, защото всичко се връща".

Там тя отрича и мълвата, че с Людмил окончателно са се разделили заради негова изневяра:

"Няма напрежение. Лоши очи има навсякъде. Аз не ги отразявам, а ги оставям да гледат след нас и да си лаят тези т. нар. "доброжелатели", пише Теди Александрова само месец преди любимият й да загине така нелепо.

Людмил сякаш е предчувствал смъртта си. Последното, което той публикува на стената си във Фейсбук, е рисунка на Исуус, който спасява давещ се в бурни води мъж, установи проверка на "ШОУ".

Връзката между певицата на "Пайнер" и Людмил действително е била много силна. Двамата се запознават още през 2008 г., но любовта пламва две години по-късно. Заради него Теди се отказва от решението си да живее в София и се устройва в Лом.

През цялото време Люси е неотлъчно до нея, придружава я на участия, съветва я и за песните й. Помага й дори да измисли музиката за парчето "Мой докрай", в което Теди на практика му се обяснява в любов.

Двамата непрекъснато се обясняват един на друг в любов и от стените си във Фейсбук: "Много обичам моето бебенце!", пише Людмил.

"Нуждая се от теб, искам да те имам. Тялото ти ме зарежда с онова, което ми трябва и което ми харесва. Оставям тялото си в ръцете ти, рисувай мечтите си по кожата ми и ме остави аз да ги сбъдна. Мога да те отведа до сърцето си, но няма как да ти дам ключ от него", отговаря му Теди.

След смъртта на любимия фолк певицата е спряла всякакви изяви, изключила е и телефона си.

"Много е разстроена и още не може да се оправи.", споделят нейни близки.