Фолк дивата Цветелина Янева представи на своите почитатели най-близките си хора.

На своята официална фейсбук страница изпълнителката публикува снимки от почивката със семейството си. Цвети представи всяка една от своите близки.

На фотосите певицата е с племенницата си Патриция, със сестра си Йорданка и с небезизвестната си майка Пепа Янева.
Всеизвестен факт е, че родителката на пайнерката е народна певица, която дълги години работи с оркестър ''Орфей'', заедно с бащата на Цвети.

От снимките ясно личи, че цялото семейство си изкарват страхотно по време на лятната си ваканция, а феновете останаха очаровани от естествения външен вид на певицата, която не се притеснява да се показва без грим.

Почитателите на хитовата изпълнителка останаха доволни от факта, че Цветелина споделя толкова лични моменти от живота си с тях.

В последно време Янева стана жертва на много злобни коментари и подмятания от страна на почитателите на Андреа.
Гаджето на Кубрат явно вижда най-голямата си конкурентка в лицето на Цвети Янева и използва всеки удобен случай, за да нарани колежката си.

                                               Цвети Янева със сестра си и племенницата си

Последния случай беше преди два месеца, когато Андреа заяви, че няма да пее на концерта, който фирма ''Пайнер'' организира, заради нейна колежка, която си е платила, за да я измести, пише kliuki.bg.

                                                       Цвети Янева и племенницата й

Феновете й веднага заподозряха, че това е Янева и жестоко я освиркаха по време на изпълнението й.

Въпреки всичко Цвети заяви, че няма какво да дели с която и да е певица и просто иска да работи и прави нови песни, с които да радва почитателите си.