Лейди Гага, която не иска и за миг да ни остави да си помислим, че е обикновена, е започнала да записва парчетата си чисто гола.

Певицата е известна със странното си поведение и ексцентрични прояви в облеклото. Последната ѝ странност е да съблича всички дрехи преди да влезе в студио за записи.

"На Гага наистина доста ѝ хареса идеята и вече направи записи по евино облекло", заяви запознат пред в. Sun. "Убедена е, че по този начин гласът ѝ звучи по-добре."

За последния брой на американския Vogue Гага заяви, че въпреки световната си известност, все още може да се слива с тълпата и да остава незабелязана.

"Макар че не го виждате, аз все още намирам време да правя секс на плажа през нощта, когато няма никой наоколо", заяви 26-годишната певица.

"Или пък танцувам без горнище в някой бар. Никой не вижда това просто защото имам страхотни приятели, които никога няма да ми позволят да го направя, когато има риск да бъда хваната."

Принц Хари например явно не може да се похвали с толкова добри приятели. Те не само не го предпазиха, а сами му направиха снимки, докато се е вихрел гол и подпийнал из хотел в Лас Вегас.