Още една чаровна и талантлива българка превзема Холивуд.

Евгения Радилова, известна у нас като адреналинката Ени от първия сезон на "Господари на ефира", получи роля в хитовия сериал "Закон и ред". Информацията довери специално на iNews самата Ени.

Чаровницата е избрана от стотиците млади актриси, които се явили за ролята на сексапилна агентка под прикритие, която се внедрила в престъпните среди в образа на проститутка.

"Изключително развълнувана съм. След седем години битка в Ню Йорк – центъра на световната култура, след победата ми над десетки кандидати, явили се на кастинг, получих роля на гост-звезда (guest-star) в един от най-големите американски сериали, който върви и в България – "Закон и Ред".

Тук се съчетават моята амбиция да вляза в популярното изкуство в Америка и възможността да се представя пред българите!", каза Ени.

В момента тя активно се занимава с усвояването на пакистански акцент, тъй като героинята ѝ е пакистанка.

"Много ми е интересно! Това ми се случва за втори път. Първия път се учех на немски акцент за ролята ми в "Киндер транспорт", за която получих голямата награда на най-старата американска академия за драматични изкуства, AADA, в Америка – наградата "Jehlinger". Сега работя за следващата награда! Стискайте ми палци! Обичам ви!", сподели талантливата българка.

Точно кога ще започнат снимките на новия, двадесет и първи по ред, сезон на световноизвестната кримка, все още не се знае, но чаровното българско присъствие определено ще зарадва милионите почитатели на телевизионната лента.